Flat Preloader Icon

Furnizam servicii profesionale de remorcari si tractari auto pe platforma auto Vatra Dornei in zonele invecinate precum si intreg judetul Suceava si Bistrita-Nasaud.

Tractare pe platforma auto in Vatra Dornei

Tractare turisme pe platforma auto:

Va oferim serviciul de tractare autoturisme in Vatra Dornei, Bistrita si intreaga tara, pe platforma auto specializata.

Transportam autoturismul dvs. in siguranta si la cel mai bun pret pana la destinatie. Preluam autoturismul dvs. pe platforma auto chiar daca este nedeplasabil, defect, nou, etc.

Tractam autoturismul dvs. pe platforma auto din oricare din zonele Colibita, Pasul Tihuta, Lunca Ilvei, Ilva Mica, Sangeorz-Bai, Rodna, Maieru, Carlibaba. Puteti apela nonstop la platforma auto si din Poiana Stampei, Piatra Fantanelelor, Vatra Dornei si inreg judetul Suceava si Bistrita-Nasaud.

Serviciile noastre de tractari pe platforma auto sunt oferite nonstop. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la tel.: 0787 779 264

Tractare dube, VAN-uri, 4×4, SUV-uri pe platforma

Va oferim servicii de tractare SUV-uri, dube, VAN-uri, etc, pe platforma auto in Vatra Dornei. Serviciul nostru de tractari pe platforma este disponibil in intreg judetul Suceava si Bistrita-Nasaud, precum si in toata tara.

Transportam pe platforma SUV-uri, dube, VAN-uri la cel mai bun pret si in cel mai scurt timp. Preluam autovehiculul dvs. pe platforma indiferenta daca este deplasabil sau este defect.

Va rugam sa ne contactati nonstop la nr de tel.:  0787 779 264 pentru serviciul de tractari pe platforma auto pt. dube, VAN-uri, SUV-uri, 4×4 in Vatra Dornei.

Tractari utilaje de constructii si agricole pe platforma auto

Utilajele de constructii si cele agricole sunt uneori greu de mutat dintr-o zona in alta din cauza restrictiilor de pe drumuri, sau pentru ca nu sunt motorizate.

Va punem la dispozitie platforma auto Vatra Dornei pentru tractari utilaje constructii si agricole. Preluam utilajul dvs. pr platforma auto de oriunde din judetul Suceava sau Bistrita-Nasaud si il transportam in intreaga tara.

Preluam utilajul dvs. pe platforma auto din oricare din localitatile Colibita, Pasul Tihuta, Lunca Ilvei, Ilva Mica, Rodna, Sangeorz-Bai, Maieru, Carlibaba. Platforma auto este disponibila non-stop si in Poiana Stampei, Piatra Fantanelelor, Vatra Dornei.

Pentru detalii si cereri de oferta va rugam sa ne contactati nonstop la nr. de tel.:  0787 779 264

 

De ce va recomandam tractarea pe platforma auto

Serviciul nostru de tractare pe platforma auto Vatra Dornei este asigurat de soferi cu experienta. Am transportat pe plartforma auto diverse autovehicule, utilaje, in conditii meteo diverse, zi si noapte. Aceasta experienta, alaturi de platforma auto omologata, va ofera siguranta ca autoturismul sau utilajul dvs. vor ajunge in perfecta siguranta la destinatie.

In privinta costurilor, daca facem un calcul, vom constata ca este acelasi cost si cu un sofer ocazional care se ofera sa va tracteze. Daca puneti la socoteala riscurile sa apara diverse incidente pe traseu, veti intelege de ce va recomandam sa apelati la un serviciu profesional de tractari auto. Noi va oferim aceste servicii profesionale de tractari auto in Vatra Dornei si intreg judetul Suceava si Bistrita-Nasaud

Gasiti aici mai multe detalii despre serviciile noastre de tractari auto in Vatra Dornei >>

Puteti transporta utilaje pe patforma auto in Vatra Dornei?

Desigur, transportam utilaje de constructii sau agricole, cu preluare din judetele Suceava sau Bistrita-Nasaud si tractare auto in toata tara

Ce preturi aveti la tractari pe platforma auto Vatra Dornei?

Va garantam ca preturile noastre sunt cele mai bune din zona Bistrita, Vatra-Dornei, Suceava. In plus, puteti apela nonstop, zi-noapte, sarbatori legale, etc. la acelasi pret.