Tractari auto Vatra Dornei non stop

Tractari auto Vatra Dornei non-stop

Serviciile noastre de tractari auto Vatra Dornei sunt oferite non-stop in tot judetul Suceava pe platforma omologata, la pret mic. Tel: 0787 779 264

Tractari auto Vatra Dornei, tel: 0787 779 264

Va oferim servicii de remorcari si tractari auto in majoritatea zonelor judetul Suceava. Atat in orasul Vatra Dornei cat si in vecinatati, platforma de tractari auto va sta la dispozitie non stop.

Acoperim si zonele Pasul Tihuta, Carlibaba, Dorna Candrenilor, Cosna. De asemena, zonele Poiana Stampei, Piatra Fantanelelor, Vatra Dornei si vecinatatile din judetul Maramures sau Bistrita-Nasaud.

Tractam masina dvs., cu preluare de pasageri, in siguranta, pe platforma omologata, cu sofer cu experienta, pana la destinatie.

Puteti apela 24/7 la platforma noastra de tractari auto Vatra Dornei. Va oferim atat servicii de service mobil in Vatra Dornei, cat si vulcanizare mobila in Vatra Dornei. Daca defectiunile nu pot fi remediate la fata locului, masina poate fi tractata pe platforma la cel mai apropiat service in Vatra Dornei. Sau putem efectua tractarea auto din Vatra Dornei la destinatia dvs.

Putem sa va oferim aceste servicii de asistenta rutiera in intreg judetul Suceava.

Platforma tractari auto Vatra Dornei non-stop

Platforma de tractari auto Vatra Dornei va transporta in siguranta atat autoturisme, 4×4, dubite, SUV-uri, cat si utilaje , tractoare, ATV-uri etc. Putem prelua si transporta din intreg judetul Suceava, cat si din alte judete din Romania.

Platforma auto omologata fiind dotata cu troliu putem prelua autoturismul sau utilajul dvs, chiar daca acesta este defect sau nu mai poate fi miscat.

Service auto mobil Vatra Dornei, asistenta rutiera, vulcanizare mobila

Daca aveti nevoie de service mobil sau diagnoza mobila in zona Vatra Dornei puteti apela cu incredere la noi. Oferim asistenta rutiera in intreg judetul Suceava non stop.

Putem efectua reparatii minore la fata locului, vulcanizare mobila in Vatra Dornei, sau service mobil. Daca defectele nu pot fi remediate pe loc, putem sa va oferim masina la schimb sau preluare de pasageri. Iar masina defecta o transportam pe platforma la cel mai apropiat service auto in Vatra Dornei.

Pentru soferii de TIR-uri si camioane care intampina dificultati in Pasul Tihuta, Piatra Fantanele putem oferi asistenta rutiera. Pentru detalii va rugam utilizati datele din pagina de contact.

Mai multe detalii despre serviciile de tractari oferite in Bistrita-Nasaud puteti gasi pe site-ul nostru de Tractari auto Bistrita >>